Tietosuojaseloste

1            Johdanto

1.1              Tässä Tietosuojaselosteessa kuvataan Nordisk Film Distributionin käytännöttällä verkkosivustolla tapahtuvaan henkilötietojen keräämiseen ja tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen sinulle .  

 

2            Rekisterinpitäjä

2.1              Nordisk Film Distribution (tässä myös "me", "meille", "meihin", "meitä" tai "meiltä") on rekisterinpitäjä, mikä merkitsee, että olemme vastuussa sinun henkilötiedoistasi. Tanskassa rekisteröidyn yrityksen yritystunnus on 13513074 ja osoite Mosedalvej 14, 2500 Valby, Tanska.  

 

3            Henkilötietojen keräämisen tarkoitus ja peruste

3.1              Me takaamme, että henkilötietojasi kerätään ja käsitellään ainoastaan yhteen tai useampaan alla kuvattuun tarkoitukseen:

(a)     toimittaaksemme tuotteita ja palveluita, mukaan lukien Mun Kino, joita olet tilannut;  

(b)     vastataksemme mahdollisiin kysymyksiin tai huomautuksiin, joita sinulla voi olla;

(c)     ilmoittaaksemme sinulle muutoksista palveluissamme;

(d)     antaaksemme sinulle tietoa tuotteista ja palveluista sekä vastaavista tuotteista ja palveluista, joita olet aiemmin ostanut meiltä, tai joista olet tehnyt tiedusteluja;

(e)     tiedottaaksemme sinulle elokuvauutuuksista palvelussa, toimituksellisesta sisällöstä, erikoistarjouksista ja kilpailuista;

(f)      parantaaksemme verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palvelujamme;

(g)     säilyttääksemme henkilötietoja siinä laajuudessa kuin on tarpeen kirjanpitolain ja muiden oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi, joita Mun Kino -palveluun kohdistuu.

3.2              Perusteemme käsittelylle on:

(a)     Käsittely on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, jossa sinä olet osapuolena ja joka liittyy kohdissa 3.1 a–c kuvattuihin tarkoituksiin.

(b)     Käsittely perustuu markkinointisuostumukseen, jonka annat kohdissa 3.1 d–e kuvattuja tarkoituksia varten.

         Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi markkinointisuostumus. Voit tehdä sen uutiskirjeen linkistä, päivittämällä tietosi "Oma tili" -kohdassa tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

(c)     Käsittely on tarpeen, jotta Mun Kino voi toimia oikeutetun etunsa mukaisesti, erityisesti parantaaksemme käyttökokemusta ja turvallisuutta liittyen kohdassa 3.1 f kuvattuihin tarkoituksiin.

(d)     Käsittely on tarpeen Mun Kino -palveluun kohdistuvan oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi kohdassa 3.1 g kuvattuihin tarkoituksiin.

 

3.3              Me säilytämme henkilötietojasi

(a)     6 kuukautta tilauksesi päättymisestä. Näiden 6 kuukauden jälkeen kaikki henkilötiedot anonymisoidaan, ja me säilytämme käyttöhistorian yhteensä 5 vuotta kirjanpitolainsäädännön perusteella.

(b)     Jos peruutat suostumuksesi markkinointiin, henkilötietosi poistetaan markkinointilistoiltamme.

 

4            Käytettävien henkilötietojen ryhmät

4.1              Me käsittelemme ja säilytämme henkilötietojasi, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, luotto- ja maksukorttitiedot, IP-osoite tai muita henkilötietoja, joita annat vapaaehtoisesti, kun vierailet tällä verkkosivustolla / käytät tätä verkkosivustoa.

Me myös käsittelemme ja säilytämme tietoja tilauksestasi, mukaan lukien elokuvahistoria, rekisteröitymispäivämäärä, irtisanomispäivämäärä, tilaustyyppi, mahdollinen aiempi tilaus, viimeinen toimintapäivämäärä, kirjautumishistoria (kirjautuminen sisään / kirjautuminen ulos palvelusta).

4.2              Me käsittelemme tarkemmin seuraavia henkilötietoja:

(a)     henkilötietoja, joita annat meille täyttäessäsi lomakkeita verkkosivustolla, mukaan lukien tietoja, joita annat, kun rekisteröidyt verkkosivustolle tai alat käyttää verkkosivustoa, tai kun teet ostoksia verkkosivustolla.

(b)     henkilötietoja, joita olet antanut meille, kun olet yhteydessä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai muulla tavoin.

(c)     henkilötietoja, joita olet antanut meille sosiaalisen median, kanta‑asiakasohjelmien tai kilpailujen kautta.

4.3              Me käsittelemme henkilötietojasi vain siinä laajuudessa kuin on tarpeen, jotta voimme toteuttaa yllä kohdassa 3 kuvatun tarkoituksen. Kun tämä tarkoitus on toteutettu, me joko anonymisoimme tai poistamme antamasi henkilötiedot.

 

5            Sinun oikeutesi

5.1              Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, voit olla yhteydessä meihin alla kohdassa 11 kerrottujen yhteystietojen kautta.

5.2              Voit milloin tahansa pyytää pääsyn henkilötietoihisi sekä pyytää meitä korjaamaan, poistamaan tai muuttamaan virheelliset henkilötiedot olemalla meihin yhteydessä. Yhteystiedot on kerrottu alla kohdassa 11. Voit myös pyytää meiltä, että käsittelyä rajoitetaan, tietojen siirtämistä, tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

5.3              Mikäli haluat valittaa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

5.4              Sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksessa.

 

6            Henkilötiedot – Lapset

6.1              Emme käsittele alle 13-vuotiaiden lasten henkilötietoja ilman lapsen edunvalvojan tai huoltajan nimenomaista suostumusta. Mikäli toteamme, että lapsen henkilötietoja käsitellään ilman vanhemman suostumusta, nämä henkilötiedot poistetaan.

 

7            Henkilötietojen siirto

7.1              Henkilötietoja voidaan siirtää tytäryhtiöille sekä ulkopuolisille neuvonantajille voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

7.2              Ainoastaan luotetuilla työntekijöillä, edustajilla ja palveluntarjoajilla, joilla on työhön liittyvä tarve, on sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti pääsy henkilötietoihisi siinä laajuudessa kuin on tarpeen, jotta he voivat toimittaa meille palvelun tai toimia puolestamme.

7.3              Pidätämme itsellämme oikeuden käyttää tai siirtää tietoja siinä laajuudessa kuin on tarpeen voimassa olevan lainsäädännön noudattamiseksi, valitusten tutkimiseksi, suojellaksemme verkkosivuston loukkaamattomuutta, vastataksemme pyyntöihisi tai tutkimustarkoituksia varten.

7.4              Henkilötietojen siirto tapahtuu voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tämä sisältää myös tietojenkäsittelysopimukset tietojenkäsittelijöidemme kanssa. Sopimusten tarkoituksena on varmistaa, että henkilötietoja käsitellään ainoastaan nimenomaisiin tarkoituksiin ja varmistaa sopivat turvallisuustoimenpiteet.

7.5              Sinulta keräämiämme henkilötietoja voidaan siirtää EU:n/ETAn (“EEA”) ulkopuolisiin maihin. Mikäli henkilötietoja siirretään ETAn ulkopuolelle, takaamme, että siirto joko tapahtuu maihin, joilla Komissio on osoittanut olevan riittävän turvallisuustason, tai että siirto perustuu Komission mallilausekkeisiin. Käytämme esimerkiksi alihankkijaa Ukrainassa, jossa olemme tehneet palveluntarjoajan kanssa sopimuksen, jossa he sitoutuvat noudattamaan määräyksiä, jotka Komissio on hyväksynyt riittäviksi henkilökohtaisen integriteettisi turvaamiseksi. Voit lukea lisää Komission mallilausekkeista täältä.

7.6              Jos olet tehnyt tilauksen yhteistyökumppanin tai alennussopimuksen kautta, pidätämme itsellämme oikeuden luovuttaa henkilötietoja yhteistyökumppanille vahvistaaksemme asiakassuhteesi yhteistyökumppanin kanssa. Näin voi olla silloin, jos esimerkiksi saat pääsyn palveluun puhelin- tai TV-liittymäsi kautta.

 

8            Henkilötietojesi turvaaminen

8.1              Me huolehdimme henkilötiedoistasi tekemällä tarvittavat tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet sitä vastaan, että tietoja vahingossa tai lainvastaisesti tuhotaan, hävitetään tai huononnetaan, sekä sitä vastaan, että ne joutuvat asiaankuulumattomien tietoon, niitä väärinkäytetään tai muutoin käsitellään kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön vastaisesti.

 

9            Tietosuojaselosteen päivitys

9.1              Me pidätämme itsellämme oikeuden päivittää tai muuttaa tätä Tietosuojaselostetta ilman eri ilmoitusta. Kehotamme sinua vierailemaan tällä verkkosivustolla säännöllisesti varmistaaksesi, että olet tietoinen sisällöstä. Kaikki päivitykset tai muutokset astuvat voimaan verkkosivustolla julkaisemisen myötä. Käymällä, selailemalla tai muutoin käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt Tietosuojaselosteen.

 

10          Yhteystiedot

10.1            Mikäli sinulla on kysyttävää Tietosuojaselosteesta, sen täytäntöönpanosta, henkilötietojesi oikeellisuudesta tai sinusta kerättyjen tietojen käytöstä, vieraile osoitteessa: privacy@munkino.fi

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.
Palvelun toteuttaa Zendesk