Mitä teen, jos olen maksanut, mutta videot ovat silti lukittuja?

Jos lukittujen videoiden avaamisessa ilmenee ongelmia, voit tarkistaa ensin seuraavat asiat.

Varmista, että olet kirjautunut Mun Kinoon oikeilla käyttäjätunnuksilla. Olet myös saattanut kirjautua vahingossa ulos, joten tarkista se ensin.

Lisäksi kannattaa tarkistaa Internet-yhteyden toiminta. Voit tarkistaa Internet-yhteytesi nopeuden tämän linkin kautta.

Jos sinulla on ongelmia iOS-tuotteen (iPad tai iPhone) kanssa

Jos olet tehnyt tilauksesi iTunesin kautta, tilauksesi on liitetty Apple-tunnukseesi. Voit tällöin palauttaa tilauksen tiedot suoraan iPadin tai iPhonen sovelluksesta. Käynnistä sovellus iPadissa tai iPhonessa ja napsauta lukittua videota.

Valitse oikeasta alakulmasta Oletko jo tilaaja. Valitse sen jälkeen Palauta tilaus ja kirjaudu sisään Apple-tunnuksellasi. Jos kirjaudut sisään samalla Apple-tunnuksella, jolla aiemmin teit tilauksen, sinulla pitäisi olla katseluoikeus kaikkiin videoihin.

HUOM! Jos käytät tilausta toisessa iOS-laitteessa, jota ei ole liitetty Apple-tunnukseesi, sinun pitää ensi luoda uusi käyttäjä. Voit tehdä sen avaamalla sovelluksen laitteessa, jolla tilaus alun perin tehtiin. Napsauta pientä i-kuvaketta ja valitse Luo käyttäjä. Sen jälkeen voit kirjautua palveluun muilla laitteilla.

Jos sinulla on ongelmia tietokoneen kanssa

Sivuston www.munkino.fi alareunassa kohdassa Ota yhteyttä Mun Kinoon on lomake, jossa voit kertoa kokemistasi ongelmista.

Yritämme ratkaista ongelmasi mahdollisimman pian, mieluiten 48 tunnin kuluessa.