Mitä voin tehdä, jos video lataa jatkuvasti tai pätkii toiston aikana?

Jos video ei tahdo käynnistyä tai latausaika tuntuu pitkältä, voit kokeilla seuraavia vaihtoehtoja Mun Kinon käyttötavastasi riippuen:

Tietokone tai Android-laite

Napsauta soittimen työkalukuvaketta ja valitse pienempi tarkkuus.

iPad tai iPhone

Apple-laitteissa käytettävä sovellus säätää videon laatua automaattisesti muun muassa Internet-yhteytesi nopeuden mukaan. Jos laatu ei ole nopeasta Internet-yhteydestä huolimatta tyydyttävä, varmista ensin, että olet päivittänyt sovelluksesi Mun Kinon uusimpaan versioon. Voit tehdä sen App Storessa valitsemalla Päivitykset.

Voit myös kokeilla sulkea muut käynnissä olevat sovellukset ja käynnistää sen jälkeen uudelleen Mun Kino -sovelluksen. Noudata seuraavia ohjeita:

• Kirjaudu ulos Mun Kinosta ja poistu sovelluksesta iPadisi tai iPhonesi kotivalikkoon.
  • Kaksoisnapsauta iPadin tai iPhonen kotipainiketta nopeasti.
  • Näyttöön ilmestyy luettelo aktiivisista sovelluksistasi. Vieritä oikealle nähdäksesi kaikki aktiiviset sovelluksesi.
  • Etsi Mun Kino ja työnnä kuvaketta ylöspäin niin, että se katoaa luettelosta eli sulkeutuu. Voit halutessasi tehdä saman myös muille sovelluksille.

Napsauta kotipainiketta.

Käynnistä Mun Kino uudelleen ja kirjaudu sisään.

Mikäli olet epävarma Internet-yhteytesi nopeudesta, voit testata sen tämän linkin kautta.