Miten kirjaudun sisään?

Jos sinulla on voimassa oleva Mun Kino -tilaus, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi (sähköpostiosoite ja salasana) ja katsella Mun Kinon videoita myös muilla laitteilla. Kirjautuminen edellyttää Mun Kinon käyttäjätilin luomista. Jos et luonut käyttäjää tehtyäsi Mun Kinon tilauksen iTunessa Apple-tunnuksellasi, voit luoda uuden käyttäjän jälkeenpäin.

Tee näin:

Napsauta Mun Kino -sovelluksen i-painiketta ja valitse Luo käyttäjä. Rekisteröityessäsi tilauksesi liitetään automaattisesti käyttäjätiliisi.