Miksi minun tulee luoda käyttäjä?

Mun Kinoa katsellaksesi pyydämme sinua rekisteröimään käyttäjän sähköpostiosoitteellasi ja itse valitsemallasi salasanalla, sillä nämä tiedot toimivat myös tilaustunnuksenasi. Luotuasi käyttäjän voit kirjautua Mun Kinoon usealla eri laitteella samanaikaisesti. Käyttäjän luominen helpottaa myös mahdollisten Mun Kinon käyttöön liittyvien ongelmiesi ratkaisemista. Halutessasi lähetämme sinulle myös tarjouksia ja Mun Kinoa koskevia uutisia.