Miten tilaus irtisanotaan?

Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa. Palvelun sisältö on tällöin käytössäsi sen hetkisen maksukautesi loppuun saakka. Tilaus voidaan irtisanoa 1 kuukauden irtisanomisajalla, mikäli et ole solminut 6 tai 12 kuukauden kestotilausta. Tällöin tilaus voidaan irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla vasta ensimmäisen 5 kuukauden jälkeen.

Peruutusprosessi vaihtelee hieman riippuen siitä, oletko tehnyt tilauksesi verkkosivuston kautta osoitteessa www.munkino.fi (tietokoneella, Android- tai Kurio-laitteella) vai iTunessa Apple-tunnuksellasi (Apple-laitteella).

Kotisivun kautta tehty tilaus

• Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi.
  • Valitse ”Oma tili” ikkunan oikeassa yläkulmassa ja sen jälkeen ”Tilausten hallinta”.
  • Valitse sen jälkeen ”peruuta tilaus”.
  • Valitse tilauksen peruuttamisen syy ja vahvista peruutus.

Apple-laitteen sovelluksen kautta tehty tilaus

Tilaus irtisanotaan oman iTunes-tilin kautta.

• Avaa App Store iPhonessa tai iPadissa.
  • Valitse alareunasta Esittelyssä/Featured.
  • Vieritä sivun alareunaan, valitse Apple-id ja kirjaudu sisään valitsemalla ”Näytä Apple-id” ja kirjoittamalla salasanasi.
  • Valitse kohdassa ”Tilaukset” ”Hallinta” ja poista Mun Kinon ”automaattinen uusinta”.
  • Tilauksesi on sen jälkeen irtisanottu eikä sitä uusita automaattisesti uudelleen.