Miten kuvalaatua voi parantaa?

Jos käytössäsi on nopea Internet-yhteys, voit valita paremman kuvalaadun.

Jos käytät Mun Kinoa tietokoneella tai Android-laitteella, napsauta soittimen työkalukuvaketta. Voit valita suuremman tarkkuuden, jolloin kuvalaatu paranee.

iPadissa tai iPhonessa käytettävä Mun Kino -sovellus säätää videon laatua automaattisesti muun muassa Internet-yhteytesi nopeuden mukaan.

Jos kuvalaatu on nopeasta Internet-yhteydestä huolimatta heikko, voit kokeilla sulkea muut aktiiviset ohjelmat tai sovellukset. Katso, miten voit tehdä tämän iPadissa tai iPhonessa kohdasta Mitä voin tehdä, jos video lataa jatkuvasti tai pätkii toiston aikana? Muista kuitenkin, ettei klassisista lastensarjoista ole aina saatavilla kaikkein parhaimmanlaatuisia versioita.