Miten käytän Mun Kinoa eri laitteilla?

Tietokoneella

Katsellaksesi videoita tietokoneella avaa www.munkino.fi. Kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta löytyvän "Kirjaudu sisään" -linkin kautta. Sinulla on nyt täysi katseluoikeus kaikkeen Mun Kinon sisältöön, kunhan tilauksesi on aktiivinen.

Android-laitteella

Android-laitetta käyttäessäsi sinun tulee ladata Mun Kino -sovellus Google Play -palvelusta. Ladattuasi sovelluksen käynnistä se ja napsauta oikeasta alakulmasta löytyvää pientä i-kuvaketta. Kirjaudu sisään käyttäjätiedoillasi.

HUOM! Mun Kino on yhteensopiva vain Android-version 5.0 tai uudemman version kanssa.

iPadissa tai iPhonessa

Näitä laitteita käyttäessäsi sinun tulee ladata Mun Kino -sovellus App Storesta. Ladattuasi sovelluksen käynnistä se ja napsauta oikeasta alakulmasta löytyvää pientä i-kuvaketta. Kirjaudu sisään käyttäjätiedoillasi.

Jos teit tilauksesi iTunesissa, voit myös palauttaa tilauksesi Apple-tunnuksesi avulla. Katso ohjeet kohdasta Mitä teen, jos olen maksanut, mutta videot ovat silti lukittuja?

Voit käyttää Mun Kinoa käyttäjätiedoillasi korkeintaan viidellä eri laitteella samanaikaisesti. Näin koko perhe voi katsella omaa suosikkiohjelmaansa Mun Kinon valikoimista.

HUOM! Mun Kino on yhteensopiva vain iOS 9 tai uudemman version kanssa.

Smart TV

Mun Kino toimii nykyisin Samsung, LG ja Philips Smart TV:ssä. Lataa sovellus sovellusliikkeestä ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi.