Miten kirjaudun sisään?

Kirjaudu sisään osoitteessa www.munkino.fi napsauttamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää Kirjaudu sisään -painiketta. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi sanasana ja kirjaudu sisään.

iPadin, iPhonen tai Android-laitteen Mun Kino -sovelluksessa voit kirjautua sisään napsauttamalla etusivun i-kuvaketta ja kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksillasi.

Smart TV:ssä ja avaa sovellus ja napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää henkilön kuvaketta. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi.