Miten lunastan kuponkikoodin?

Sait kuponkikoodin mukana luultavasti linkin. Tee tilaus napsauttamalla saamaasi linkkiä.

Mikäli et saanut linkkiä, noudata seuraavia ohjeita:

1. Mene osoitteeseen www.munkino.fi.
  2. Valitse sivuston oikeasta yläkulmasta ”Rekisteröidy”.
  3. Valitse ”Onko sinulla kuponkikoodi?”, kirjoita koodi kenttään ja napsauta ”Lunasta”.
  4. Jos olet jo luonut käyttäjän, kirjaudu sisään kirjoittamalla käyttäjätietosi. Jos et ole jo luonut käyttäjää, luo käyttäjä täyttämällä lomake.
  5. Mikäli kuponkikoodisi sisältää automaattisen uusinnan, joudut antamaan maksutietosi. Varmista ennen maksupainikkeen napsauttamista, että olet valinnut oikean tarjouksen.

Viestin ”Tilaus on valmis” nähdessäsi voit alkaa käyttää Mun Kinon palveluja.