Kuinka paljon tilaus maksaa?

Tilaus maksaa 4,49 kuukaudessa ja antaa sinulle rajoittamattoman käyttöoikeuden Mun Kinon sisältöön. Maksu veloitetaan kuukausittain maksukortilta, jolla tilaus tehtiin.

Voit halutessasi valita myös puoli vuotta kestävän tilauksen 4,15 euron kuukausihintaan tai koko vuoden kestävän tilauksen 3,99 euron kuukausihintaan. Molemmat maksetaan etukäteen.

Jos teet tilauksesi Android-laitteella tai verkkosivuston kautta, maksupalvelun tarjoajana toimii Bluesnap tai Altapay ja tapahtuma näkyy tiliotteessasi nimellä Nordisk Film.

Jos teet tilauksesi iTunesin kautta iPhonella tai iPadilla, maksu veloitetaan Apple-tunnuksesi kautta ja tapahtuma näkyy tiliotteessasi nimellä APPLE ITUNES STORE.

Muista, että voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.