Miten tilaus tehdään?

Osoitteessa www.munkino.fi

• Valitse sivuston oikeasta yläkulmasta ”Rekisteröidy”.
  • Valitse haluamasi tilaus.
  • Luo käyttäjä ja hyväksy Mun Kinon käyttöehdot tai kirjaudu sisään, jos jo olet käyttäjä.
  • Sinut ohjataan sen jälkeen maksusivulle, johon sinun tulee syöttää maksutietosi (täysin turvallisesti). Tilaus voidaan maksaa Visa- tai Mastercard-kortilla.
  • Napsauta ”Maksa” suorittaaksesi tilauksesi loppuun.

Huomaa: Jos olet jo tilaaja ja haluat muuttaa nykyistä tilaustasi, muista irtisanoa vanha tilaus ensin. Katso ohjeet kohdasta Miten tilaus perutaan?

Sovelluksen kautta Android-laitteella

• Lataa Mun Kino -sovellus Google Play -palvelusta.
  • Avaa Android-laitteellasi jokin Mun Kino -sovelluksen lukituista videoista ja valitse tilauksen luominen.
  • Valitse haluamasi tilaus.
  • Luo käyttäjä ja hyväksy Mun Kinon käyttöehdot tai kirjaudu sisään, jos jo olet käyttäjä.
  • Sinut ohjataan sen jälkeen maksusivulle, johon sinun tulee syöttää maksutietosi (täysin turvallisesti). Tilaus voidaan maksaa Visa- tai Mastercard-kortilla.
  • Napsauta ”Maksa” suorittaaksesi tilauksesi loppuun.

HUOM! Jos olet jo tilaaja ja haluat muuttaa nykyistä tilaustasi, muista irtisanoa vanha tilaus ensin. Katso ohjeet kohdasta Miten tilaus perutaan?

Sovelluksen kautta Apple-laitteella

• Lataa sovellus App Storesta.
  • Napsauta iOS-laitteellasi jotakin Mun Kino -sovelluksen lukituista videoista ja valitse tilauksen luominen.
  • Sinua pyydetään antamaan Apple-tunnuksesi. Annettuasi tunnuksen ja hyväksyttyäsi oston tilaus on valmis. Kestotilaus uusitaan kuukausittain peruutukseen saakka ja veloitetaan Apple-tunnukseltasi.
  • Luo uusi käyttäjä antamalla sähköpostiosoitteesi ja itse valitsemasi salasana.

HUOM! iPad-/iPhone-sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia hallinnoidaan iTunesin kautta.

Olet nyt luonut Mun Kino -käyttäjän ja voit katsella kaikkia laadukkaita lastenohjelmiamme ja -elokuviamme.

Muistathan, että sama käyttäjä voi käyttää palvelua niin tietokoneella ja tabletilla kuin älypuhelimellakin.