Käyttöehdot

§1 TIETOJA MEISTÄ

Mun Kinon tarjoaa Nordisk Film Distribution A/S ("Nordisk Film", "me", "meistä", "meiltä" tai "meille"). Olemme rekisteröityneet Tanskassa yritystunnuksella 13 51 30 74 ja sijaitsemme osoitteessa Mosedalvej 14, 2500 Valby, Tanska.

§2 KÄYTTÖEHDOT

Nämä käyttöehdot (”Käyttöehdot”) koskevat kaikkia käyttäjiä, jotka käyttävät Mun Kinoa osoitteessa www.munkino.fi sekä siihen liittyviä sovelluksia.

Käyttöehdot muodostavat juridisesti sitovan Mun Kino -tilaustasi koskevan sopimuksen sinun ja Nordisk Filmin välille tilauksesi hyväksymisestä lähtien. Olet joka suhteessa vastuussa näiden Käyttöehtojen noudattamisesta, etkä voi siirtää vastuutasi muille.

Siksi on tärkeää, että luet nämä Käyttöehdot tarkasti läpi, ja hyväksyt ne ennen kuin vahvistat tilauksesi ja käytät Mun Kinoa.

Jos jossain vaiheessa et hyväksy tai et pysty noudattamaan Käyttöehtoja, et ole oikeutettu käyttämään Mun Kinoa.

§3 MUN KINON TILAUS

Pääset käyttämään Mun Kinoa tekemällä kuukauden, puolen vuoden tai vuoden välein maksettavan tilauksen. Voit tehdä tilauksen menemällä osoitteeseen www.munkino.fi (Kotisivu), jossa sinun tulee rekisteröityä antamalla yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite), salasana sekä luotto- tai maksukorttitietosi. Sen jälkeen sinun tulee hyväksyä nämä Käyttöehdot ja lopuksi hyväksyä tilaus. Saat tämän jälkeen meiltä tilausvahvistuksen.

Tilaus maksetaan etukäteen, kunnes perut sen. Jokainen etukäteen maksamasi kausi katsotaan ”Tilauskaudeksi”.

Tilataksesi Mun Kinon sinun tulee:

 1. Olla vähintään 18-vuotias;
 2. Asua Tanskassa (mukaan lukien Färsaaret ja Grönlanti), Norjassa, Ruotsissa tai Suomessa (”Alue”);
 3. Olla luottokelpoinen;
 4. Omistaa voimassa oleva luotto- tai maksukortti, jota voi käyttää maksamiseen internetin kautta;
 5. Vastata siitä, että rekisteröitymisen yhteydessä antamasi yhteystiedot ovat oikeat ja virheettömät. Mikäli yhteystietosi muuttuvat, sinun tulee ilmoittaa siitä viipymättä Nordisk Filmille;
 6. Käyttää Mun Kinoa ainoastaan Pohjoismaissa. Saat kuitenkin käyttää tilaustasi lomalla ja liikematkalla Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen sisällä;
 7. Käyttää Mun Kinoa ainoastaan henkilökohtaiseen ja yksityiseen tarkoitukseen, ei kaupalliseen tai julkiseen tarkoitukseen;
 8. Varmistaa, että sinulla on pääsy joko sopivaan mobiiliverkkoon ja/tai laajakaistaverkkoon omalla kustannuksellasi;
 9. Olla käyttämättä, ja antamatta muiden käyttää, Mun Kinoa luvattomasti tai sopimattomalla tavalla.

§4 LAITE-, JÄRJESTELMÄ- JA INTERNETYHTEYSVAATIMUKSET

Mun Kinon laatu riippuu laitteestasi, järjestelmästäsi ja internetyhteydestäsi. Ennen kuin käytät Mun Kinoa, sinun tulee itse varmistaa, että sinulla on tarvittavat laitteet, järjestelmät ja internetyhteydet voidaksesi käyttää Mun Kinoa oikein.

Järjestelmän ja internetyhteyden vähimmäisvaatimukset on eritelty kohdassa §28. Järjestelmän ja internetyhteyden vähimmäisvaatimusten noudattaminen ei kuitenkaan takaa sitä, että pystyisit aina käyttämään Mun Kinoa ongelmitta. Hyväksyt sen, että Mun Kinon käyttöön voivat vaikuttaa internetvika tai muut verkko-, internetpalveluntarjoajan, ohjelmisto-, sähkö-, tietokone-, yhteysongelmat tai -viat. Hyväksyt sen, että Nordisk Film ei ole vastuussa sellaisista ongelmista ja/tai vioista.

Kohdasta §28 ilmenee, millaisilla laitteilla Mun Kinoa voi käyttää. Nordisk Film ei takaa muunlaisten laitteiden toimivuutta, laatua tai yhteensopivuutta Mun Kinon kanssa.

Sinulla on oikeus rekisteröidä ja käyttää Mun Kinoa enintään viidessä (5) laitteessa.

§5 SÄHKÖPOSTIN JA SALASANAN SUOJAUS

Rekisteröinnin yhteydessä sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Sinun tulee pitää nämä tiedot salassa etkä saa luovuttaa niitä kolmannelle osapuolelle. Sähköpostiosoite ja salasana saavat olla ainoastaan sinun käytössäsi.

Nordisk Filmillä on milloin tahansa kohtuullisella varoitusajalla oikeus kehottaa sinua vaihtamaan salasanasi. Hyväksyt sen, että sellainen muutos voi aiheuttaa hetkellisen keskeytyksen pääsyysi Mun Kinoon. Jos epäilet, että sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi käyttää joku muu, sinun tulee viipymättä ilmoittaa asiasta Nordisk Filmille salasanan vaihtamiseksi. Jos Nordisk Filmillä on syytä olettaa, että sähköpostiosoite ja/tai salasana on paljastunut luvattomalle henkilölle, tai että sitä muulla tavoin käyttää luvaton henkilö, Nordisk Filmillä on oikeus heti estää pääsysi Mun Kinoon ja/tai evätä Mun Kinon käyttösi tai muulla tavoin estää luvattoman käytön jatkuminen.

§6 SÄHKÖPOSTIOSOITE

Nordisk Film lähettää sinulle viestejä sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut rekisteröitymisesi yhteydessä. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, sinun tulee viipymättä huolehtia sen päivittämisestä Kotisivulla kohdassa ”Oma tili”. Nordisk Filmillä on oikeus käyttää viimeisimmäksi annettua sähköpostiosoitetta oikeana asiakasosoitteena.

Nordisk Filmin viestit käsittävät mm. tervetulotoivotusviestin, tilausvahvistuksia ja tilausta koskevia viestejä, kuten ilmoituksia Käyttöehtojen olennaisista muutoksista, muistutuksia myöhässä olevista maksuista sekähäiriötiedotteita ym.

§7 MAKSAMINEN JA RÄSTIT

Tilaus maksetaan etukäteen ja veloitetaan maksukortilta, jonka tiedot olet antanut rekisteröitymisesi yhteydessä. Tiedot aiemmista tilauksistasi löytyvät Kotisivulla kohdasta ”Oma tili”. Ilmoitat, että sinulla on riittävästi katetta maksun veloittamiseen sen erääntyessä.

Maksun myöhästyessä saat meiltä sähköpostin, ettet ole maksanut tilaustasi eräpäivänä. Myöhästynyt maksu antaa Nordisk Filmille oikeuden pidättää korkoa korkolain mukaisesti. Nordisk Filmillä on lisäksi oikeus keskeyttää pääsysi Mun Kinoon tai rajoittaa Mun Kinon käyttöäsi. Lisäksi Nordisk Filmillä on oikeus irtisanoa tilauksesi välittömästi jos maksu on yli 10 päivää myöhässä.

Tilaus voidaan maksaa niillä maksuvälineillä, jotka Nordisk Film hyväksyy. Kotisivullamme kerrotaan, mitkä maksukortit hyväksymme. 

§8 HINNAT

Maksu peritään kulloinkin voimassa olevien tilaushintojen mukaisesti, jotka on ilmoitettu Kotisivulla.

Tilaushinta voi muuttua, kuten kohdassa §9 Hinnanmuutokset on ilmoitettu.

Lukuun ottamatta Peruutusoikeutta (katso §15) koskevia oikeuksiasi, mitään maksuja ei voida hyvittää, eikä Nordisk Film anna palautuksia tai luottoja liittyen Mun Kinon puutteelliseen tai osittaiseen käyttöön.

§9 HINNANMUUTOKSET

Jos tilaushinta muuttuu, Nordisk Film ilmoittaa sinulle asiasta vähintään 30 päivää etukäteen sähköpostitse sekä julkistaa hinnanmuutoksen Kotisivulla. Kuitenkin hintojen muutos on sallittu lyhyemmällä varoitusajalla, jos Nordisk Filmin Mun Kino –palvelun tarjoamiskustannukset nousevat muuttuneiden verojen tai yleisten hinnannousujen, valuuttakurssivaihteluiden, kolmannen osapuolen hintojen muutoksen, viranomaispäätösten tai lakimuutosten tai muiden määräysten vuoksi, ja hinnanmuutos on enintään nousseiden kustannuksien suuruinen. Hintojen muutos sisältää myös maksujen lisäämisen jne.

Vaikka hinnanmuutos astuisi voimaan kesken Tilauskauden, maksat muuttuneen tilaushinnan vasta seuraavasta Tilauskaudesta.

Jos et hyväksy hinnanmuutosta, sinun tulee perua tilauksesi ennen voimassa olevan Tilauskauden päättymistä, eli ennen sitä hetkeä, jolloin hinnanmuutos alkaa koskea sinua. Katso, miten irtisanot tilauksen alla olevasta kohdasta §13 Mun Kino –tilauksesi irtisanominen.

Olet hyväksynyt hinnanmuutoksen, jos et irtisano tilausta edellä määrätyllä tavalla..

§10 ILMAINEN KOKEILUJAKSO

Nordisk Film voi erityisissä kampanjoissa ja erityisinä aikoina tarjota uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson Mun Kinoon (Tarjous). Tarjous ei koske kaikkia uusia jäseniä www.munkino.fi –palvelussa. Hyödyntääksesi Tarjouksen, sinun tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 1. Olet vastaanottanut tarjouksen;
 2. Et ole ollut Mun Kinon tilausasiakas viimeiseen kuuteen (6) kuukauteen;
 3. Sinä tai joku muu taloudessasi ei ole ennen hyödyntänyt Tarjousta tai muuta vastaavaa kampanjatarjousta.

Tarjous antaa sinulle oikeuden käyttää Mun Kinoa ilman kustannuksia tietyn kauden (Tarjouskausi), joka alkaa, kun olet lukenut Tarjouksen, antanut maksukorttitietosi Kotisivulla ja vahvistanut tilauksen.

Kun Tarjouskausi päättyy, sinua kehotetaan tekemään tilaus voimassa olevin hinnoin, ellet aktiivisesti valitse tilauksen irtisanomista. Voimassa olevat hinnat on ilmoitettu Kotisivulla. Jos päätät olla ryhtymättä maksavaksi asiakkaaksi, tilaus tulee perua ennen Tarjouskauden päättymistä. Katso, miten irtisanot tilauksen kohdasta §13 Mun Kino –tilauksesi irtisanominen.

§11 MUUTOKSET MUN KINON SISÄLLÖSSÄ

Mun Kinon sisältöä muutetaan tietyin väliajoin, poistamalla ja/tai lisäämällä tv-sarjoja ja/tai elokuvia.

§12 AUTOMAATTINEN TILAUSUUDISTUS

Kun tilaat Mun Kinon, tilauksesi uudistuu automaattisesti Tilauskautesi lopussa, ja Nordisk Film jatkaa  valitsemasi kauden veloitusta maksukortilta, jonka ilmoitit rekisteröinnin yhteydessä, kunnes irtisanot tilauksen.

§13 MUN KINO –TILAUKSESI IRTISANOMINEN

Irtisanominen voi tapahtua yhden (1) kuukauden irtisanomisajalla, paitsi jos sinulla on kuuden (6) tai kahdentoista (12) kuukauden tilaus. Siinä tapauksessa tilaus voidaan irtisanoa yhden (1) kuukauden irtisanomisajalla vasta viiden (5) kuukauden päästä tilauksen alkamisesta.

Maksat tilauksen etukäteen, kunnes irtisanot sen. Jokainen kausi, jonka maksat etukäteen, katsotaan Tilauskaudeksi.

Maksat Mun Kinon jatkuvana tilauksena. Kuukauden välein veloitettavan tilauksen voi irtisanoa kuukauden irtisanomisajalla. Jos olet ostanut Mun Kinon esittelyhintaan esim. kuuden (6) tai kahdentoista (12) kuukauden välein veloitettavana, voit irtisanoa tilauksen kuukauden irtisanomisajalla vasta viiden (5) kuukauden päästä tilauksen alkamisesta. Tilaus maksetaan aina etukäteen koko tilauskaudelle. Tilaus uudistuu automaattisesti tilauskauden päättyessä. Jos olet esim. tehnyt kuuden (6) kuukauden välein veloitettavan tilauksen, tilaus uudistuu automaattisesti kuudeksi (6) kuukaudeksi tilauskauden päättyessä.

§14 NORDISK FILMIN IRTISANOMISOIKEUS

Nordisk Film pidättää itsellään oikeuden irtisanoa sopimus milloin tahansa.

Jos Nordisk Film irtisanoo sopimuksen, Nordisk Filmin oman valinnan mukaan sinä joko:

 1. Pääset Mun Kinoon jäljellä olevan Tilauskautesi loppuun, mutta tilaustasi ei uusita; tai
 2. Voit vastaanottaa suhteellisesti lasketun hyvityksen nykyisen Tilauskautesi tilausmaksusta.

Lisäksi Nordisk Film pidättää itsellään oikeuden rajoittaa, keskeyttää tai mitätöidä pääsysi Mun Kinoon, mikäli kyse on:

 1. Mun Kinon luvattomasta käytöstä tai luvattoman käytön epäilystä;
 2. Näiden Käyttöehtojen puutteellisesta noudattamisesta;
 3. Maksun eräpäivän ylittymisestä yli 10 päivää.

Yllä mainituissa tilanteissa (a–c) Nordisk Filmillä on lisäksi oikeus päättää sopimus välittömästi, ja jäljellä oleva(t) tilausmaksu(t) erääntyy maksettavaksi heti Nordisk Filmille.

§15 PERUUTUSOIKEUS

Jos olet tilannut Mun Kinon internetissä ja muuttanut mielesi tilauksen suhteen, sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ilman syytä 14 päivän sisällä tilauksen vahvistamisesta.

Peruutusoikeutesi on voimassa vain, kunnes otat tilauksen käyttöön. Olet ottanut tilauksen käyttöön, kun aloitat elokuvan tai sarjan jakson ensimmäisen katselukerran. Ottamalla tilauksen käyttöön luovut peruutusoikeudestasi.

Peruuttaaksesi ostoksesi sinun tulee lähettää sähköposti Mun Kinon asiakaspalveluun 14 päivän sisällä siitä, kun olet vahvistanut oston. Voit ilmoittaa peruuttamisesta joko omin sanoin sähköpostilla tai vaihtoehtoisesti voit käyttää Standardiperuutuslomaketta, jonka löydät . Sinun tulee täyttää lomake ennen kuin lähetät sen meille.

Kun olemme käsitelleet peruutuksesi, saat vahvistuksen sähköpostitse ja palautamme maksusi mahdollisimman nopeasti.

§16 IMMATERIAALIOIKEUDET

Kaikki sisältö Mun Kinossa on tekijänoikeudella suojattua materiaalia, jonka Nordisk Film omistaa tai on lisensoinut. Nordisk Film antaa sinulle ainoastaan ei-yksinomaisen, ei-luovutettavan ja rajoitetun oikeuden käyttää sisältöä henkilökohtaiseen ja yksityiseen tarkoitukseen (ei kaupalliseen tarkoitukseen), edellyttäen että sinä et:

kopioi, luovuta, jäljennä, lainaa, julkista, lähetä, levitä, välitä tai saata Mun Kinon sisältöä julkisesti saataville tai valtuuta muita tekemään niin;

lataa, lähetä edelleen tai jaa mitään Mun Kinon sisältöä, käytä sisältöä laitteella, joka ei ole sinun rekisteröimäsi tai vaadi maksua Mun Kinon katsomisesta;

kierrä, muokkaa, poista, käännä lähdekoodiksi, pura, muuta tai muulla tavoin käsittele mitään suojausta tai salausta tai muuta teknologiaa tai ohjelmistoa, joka on osa Mun Kinoa.

Yllä mainittujen rikkominen loukkaa Nordisk Filmin oikeuksia ja katsotaan aina näiden Käyttöehtojen olennaiseksi rikkomiseksi ja laiminlyömiseksi, mikä antaa Nordisk Filmille oikeuden heti evätä Mun Kinon käyttösi tai muulla tavoin estää luvattoman käytön jatkumisen sekä irtisanoa tilauksesi välittömästi.

Lisäksi pidätämme itsellämme oikeuden aloittaa oikeustoimet sellaista käyttäjää vastaan, joka loukkaa immateriaalioikeuksiamme tai muulla tavoin käyttää Kotisivua väärin.

§17 SUOJAUS

Et saa yrittää kiertää Nordisk Filmin suojausjärjestelmää tai yrittää testata Mun Kinon suojausjärjestelmää.

Et saa käyttää Mun Kinoa tavalla, joka voi vahingoittaa, sulkea, ylirasittaa, alentaa tai loukata muiden käyttäjien Mun Kinon käyttöä. Tämä käsittää sellaisen materiaalin lähettämisen tai siirtämisen, joka sisältää tietokoneviruksia tai muita tietokonekoodeja, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on tehty vahingoittamaan, keskeyttämään, tuhoamaan tai rajoittamaan tietokoneohjelmistoja tai -laitteistoja, tai laitteita, jotka on yhdistetty suoraan tai epäsuorasti Mun Kinoon.

Et saa luvattomasti yrittää saada pääsyä Mun Kinon tietokonejärjestelmään, verkkoon, sisältöön tai tietoihin, tai järjestelmiin, jotka muodostavat Mun Kinon. Et saa myöskään yrittää saada pääsyä materiaaleihin tai tietoihin, jotka Mun Kino on tahattomasti saattanut ulottuville tai saataville.

Yllä mainittujen ehtojen rikkominen katsotaan aina näiden Käyttöehtojen olennaiseksi rikkomiseksi ja laiminlyömiseksi, mikä antaa Nordisk Filmille oikeuden heti evätä Mun Kinon käyttösi tai muulla tavoin estää luvattoman käytön jatkuminen sekä irtisanoa tilauksesi välittömästi.

§18 VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Kotisivulla  käytössäsi voi olla suoritettavia apuohjelmia. Nordisk Filmiä ei voi saattaa vastuuseen näiden ohjelmien mahdollisista vioista tai puutteista tai vahingoista, jotka suoraan tai epäsuorasti olisivat seurausta näiden ohjelmien käytöstäsi Kotisivulla.

Nordisk Film ei ole missään tapauksessa vastuussa internetviasta tai muista verkko-, internetpalveluntarjoajan, ohjelmisto-, elektronisista, tietokone-, yhteysongelmista tai vioista, jotka voisivat vaikuttaa Mun Kinoon pääsemiseen.

Nordisk Filmiä ei voi saattaa vastuuseen myöskään mistään vahingoista, jotka liittyvät siihen, miten käytät Kotisivulla olevaa sisältöä.

Tämä vastuuvapauslauseke käsittää sekä suorat että epäsuorat vahingot.

§19 HENKILÖTIETOJEN SUOJAUS

Saadaksesi lisätietoja tietosuojakäytännöstämme katso.

§20 LINKIT MUILLE SIVUILLE

Kun käytät Kotisivua, se saattaa sisältää linkkejä muille kotisivulle, jotka ovat kolmansien osapuolien toimittamia. Nordisk Film ei hallitse näitä kotisivuja eikä ota vastuuta niistä eikä vahingosta tai haitasta, joka voisi seurata niiden käytöstä.

§21 SOVELLETTAVA LAKI

Tähän sopimukseen sovelletaan ja sopimusta tulkitaan Tanskan lainsäädännön mukaan. Jos Nordisk Filmin ja käyttäjän välillä on riitaa, osapuolten tulee yrittää sopia riita neuvottelulla. Jos osapuolet eivät neuvottelulla pääse yhteisymmärrykseen, kuuluu riita Tanskan tuomioistuimen ei-yksinomaisen toimivallan piiriin.

Nämä Käyttöehdot eivät rajoita pakottavan lainsäädännön mukaisia kuluttajan oikeuksia.

 

 

§22 KÄYTTÖEHTOJEN MUUTOKSET

Nordisk Film voi milloin tahansa muuttaa näitä Käyttöehtoja ilmoittamalla niistä vähintään yksi (1) kuukausi etukäteen. Muutoksista ilmoitetaan sinulle sähköpostitse. Muutokset, joista ei koidu sinulle haittaa, voivat tapahtua ilman ennakkoilmoitusta julkistamalla ne Kotisivulla. Sinua pelkästään hyödyttävät muutokset, kuten esimerkiksi yleiset hintojen alennukset, voidaan kuitenkin tehdä ilman ennakkoilmoitusta tai julkistamista.

Jos et hyväksy muuttuneita Käyttöehtoja, sinun tulee irtisanoa tilauksesi ennen nykyisen Tilausjaksosi päättymistä. Katso, miten irtisanot tilauksen kohdasta §13 Mun Kino -tilauksesi irtisanominen.

Olet hyväksynyt muutokset, jos et irtisano tilausta yllä määrätyllä tavalla.

§23 SIIRTO

Et saa siirtää sopimusta, tilaustasi tai osia siitä kolmannelle osapuolelle. Nordisk Filmillä on oikeus siirtää tämä sopimus tai mikä tahansa sen osa kolmannelle osapuolelle.

§24 KOKO SOPIMUS

Nämä Käyttöehdot muodostavat koko Mun Kino -tilaustasi koskevan sopimuksen sinun ja Nordisk Filmin välillä. Käyttöehdot korvaavat kaikki aiemmat sekä kirjalliset että suulliset sopimukset.

§25 YLIVOIMAINEN ESTE

Nordisk Film ei ole vastuussa näiden Käyttöehtojen toteutumisessa tapahtuneesta viasta, häiriöstä tai muusta puutteesta, joka on aiheutunut tapahtumista, jotka ovat Nordisk Filmin kohtuullisen hallinnan ulkopuolella.

§26 PÄTEMÄTTÖMYYS

Mikäli jokin näiden Käyttöehtojen ehto olisi pätemätön tai mahdoton soveltaa, kyseinen ehto ei missään tapauksessa vaikuta muihin näiden Käyttöehtojen ehtoihin eikä tee niitä pätemättömäksi tai estä niiden soveltamista.

§27 VOIMAANTULO

Nämä Käyttöehdot ovat voimassa 20. syyskuuta 2018 lähtien.

§28 JÄRJESTELMÄVAATIMUKSET

Voidaksesi käyttää Mun Kinoa suosittelemme, että tietokoneesi ja internetyhteytesi täyttävät vaatimukset, jotka löydät. 

 

 

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kommentointi on poistettu käytöstä.
Palvelun toteuttaa Zendesk